Levertijden

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling binnen enkele dagen worden aangeboden bij de vervoerder. De leveringen worden verzonden met PostNL. Normaal gesproken bezorgen zij dan de volgende dag het pakket of enveloppe (ook op zaterdag, maar niet op maandag).

Wij streven ernaar, alle producten altijd op voorraad te hebben. Ondanks de grote voorraad kan het echter voorkomen dat een product net uitverkocht is. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk informeren over de verwachte levertijd. Over het algemeen is dit binnen twee weken.

Heeft u de bestelling voor een bepaalde datum nodig? Laat het ons weten! U kunt dit aangeven in het opmerkingen veld bij uw bestelling.

Regelmatig kunt u ons vinden op beurzen. Waar u ons assortiment kunt bekijken en ook kan aanschaffen. Tijdens onze deelname aan een beurs hebben wij een langere levertijd. Wij hopen op uw begrip in deze. Wanneer u een bestelling wilt ophalen op de beurs is dit ook mogelijk. Houdt u er alleen rekening mee, dat wij vaak 1 of 2 dagen voor de daadwerkelijke aanvang van de beurs al op locatie zijn en dan niet meer in de gelegenheid zijn uw bestelling mee te nemen.

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende tarieven:

Brievenbuspost
Nederland: € 2,40
België/Europa: € 4,50

Pakket post
Nederland: € 5,95
België/Europa: € 8,50

Franco levering
Nederland: € 50,00
België/Europa: € 100,00

Voor bestellingen in Nederland welke ook door de brievenbus passen kunt u kiezen voor verzending per brievenbuspakje – € 3,95. Hierbij wordt uw bestelling verzonden met track&trace.

Houdt u er rekening mee dat wanneer u kiest voor een standaard brievenbusverzending, wij alle verantwoordelijkheid en risico overdragen aan de bezorger en ontvanger. Bij een brievenbusverzending is het niet mogelijk het pakket/enveloppe te traceren, door de oncontroleerbaarheid van dit verzendproces kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor vermissing etc.

Ophalen

Wilt u uw bestelling liever ophalen? Dat kan! Het is mogelijk om uw bestelling op te halen op ons adres of in ons magazijn in Hoofddorp. Wij maken hiervoor graag een afspraak. Wanneer u uw bestelling wilt ophalen op een beurs, verzoeken wij u dit ruim van te voren door te geven. (zie de beurs kalender voor data)

Annuleren/Retouren

Heeft u een bestelling geplaatst, maar heeft u zich bedacht? Dat mag! Of voldoen de producten niet aan uw verwachting en zou u deze graag willen terugsturen? Dat kan!
Wanneer uw bestelling reeds is verzonden heeft U het recht deze binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet “verkoop op afstand”. Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort.
Wel dient U TRIXX Creatief voorafgaand aan de retourzending hiervan op de hoogte te brengen en er rekening mee te houden dat de verzendkosten voor de retourzending voor uw rekening zijn. Indien wij een zending ongefrankeerd ontvangen, worden deze extra kosten in mindering gebracht op de retourbetaling.

Wanneer u uw bestelling annuleert nog voordat deze is verzonden, zal het aankoopbedrag per omgaande worden teruggestort.