TRIXX CREATIEF

Levertijden

Na ontvangst van de betaling streven wij ernaar om de bestelling dezelfde dag  te verzenden.
Wanneer de levertijd langer duurt, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op.

In principe wordt de bestelling in Nederland de volgende dag bij je thuis bezorgd.
De levertijd voor België, Duitsland en Europa ligt tussen de 2 en 4 dagen.

Trixx Creatief kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging van de levering of zoekgeraakte pakjes, maar mocht er onverhoopt is mis gaan tijdens het verzendproces, neem dan contact met ons op.

Wij streven ernaar om alle producten altijd op voorraad te hebben. Ondanks de grote voorraad kan het echter voorkomen dat een product net uitverkocht is. Wij zullen je dan zo snel mogelijk informeren over de verwachte levertijd. Over het algemeen is dit binnen twee weken.

Heb je de bestelling voor een bepaalde datum nodig?
Laat het ons weten!
Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld  tijdens het bestelproces.

Levertijd tijdens beursdagen en evenementen
Wanneer wij deelnemen aan een beurs of evenement kan de levertijd iets langer zijn.
Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te informeren als je tijdens beursdagen een bestelling hebt geplaatst.
Het is mogelijk om een bestelling op te beurs op te halen. Houdt er dan wel rekening mee, dat wij vaak 1 of 2 dagen voor de daadwerkelijke aanvang van de beurs al op locatie zijn en dan niet altijd in de gelegenheid zijn om de bestelling op te halen en mee te nemen.

Verzendkosten

Brievenbuspost
Nederland: € 2,40
België/Europa: € 4,50

Brievenbuspakje
Uitsluitend mogelijk in Nederland: € 3,95
Je kunt kiezen voor verzending per brievenbuspakje als de bestelling door de brievenbus past.
De bestelling wordt dan verzonden met een Track & Trace code.

Pakket post
Nederland: € 5,95
België/Europa: € 8,50

Franco levering
Nederland: € 50,00
België/Europa: € 100,00

Bij een standaard brievenbusverzending dragen wij alle verantwoordelijkheid en risico over aan de bezorger en de ontvanger. Het is bij een standaard brievenbusverzending  namelijk niet mogelijk het pakket/de enveloppe te traceren, waardoor wij geen aansprakelijkheid kunnen aanvaarden voor vermissing etc.

Ophalen

Wanneer je hebt aangegeven dat je de bestelling wilt ophalen in Hoofddorp nemen wij contact met je op om daarvoor een afspraak te maken.
Je bent natuurlijk ook welkom in ons atelier om een kijkje te komen nemen! Bel, mail of WhatsApp vantevoren even zodat je zeker weet dat we er zijn.
Wanneer je een bestelling wilt ophalen op een beurs of evenement, neem dan contact met ons op of geef dit aan in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Ruilen

Als je een besteld artikel hebt ontvangen en dit wilt omruilen, neem dan even contact met ons op.
Houdt er wel rekening mee dat de verzendkosten voor de retourzending én de verzendkosten voor het vervangende artikel voor rekening zijn van de klant.

Annuleren/Retouren

Je mag kosteloos annuleren als de bestelling nog niet is verzonden. Wanneer een bestelling ook is betaald dan zal het aankoopbedrag zo snel mogelijk worden teruggestort.

Wanneer de bestelling reeds is betaald én verzonden dan heb je het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet “verkoop op afstand”. Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort op jouw bankrekening.

Voordat je een bestelling retourneert dien je wel eerst contact met ons op te nemen en aan te geven welke artikelen je terug wilt sturen.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Indien wij een zending ongefrankeerd ontvangen, worden deze extra kosten in mindering gebracht op de retourbetaling.