In verband met de omzetting naar deze nieuwe website (medio juli 2018) en de nieuwe privacy regels, hebben wij besloten de oude account gegevens niet over te zetten. Dit betekent voor onze bestaande klanten, dat zij deze opnieuw moeten invoeren.

Heb je nog geen account bij TRIXX Creatief? Registreren is heel gemakkelijk. Klik op de “inloggen” aan de bovenzijde en vul je e-mailadres in aan de rechterzijde. Via een bevestigings e-mail ontvang je vervolgens een wachtwoord. Aan de bovenzijde is inloggen nu veranderd in “mijn account”.  Hier kun je eventuele verdere gegevens invullen, kun je je wachtwoord aanpassen en vind je alle informatie met betrekking tot je bestellingen.

Voor het plaatsen van een bestelling hoef je géén account aan te maken!

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Persoonlijke gegevens, zoals e-mail adres, worden uitsluitend op deze website gebruikt. Wij verstrekken géén gegevens aan derden. (zie privacy verklaring)

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Wanneer je je wachtwoord en/of gebruikersnaam niet meer weet, kun je dit aan de linkerzijde van de pagina opvragen door op de betreffende tekst te klikken. De gevraagde gegevens zullen dan per e-mail aan je worden toegezonden.

Nog vragen? Stuur een e-mailtje via het contactformulier.