WORKSHOPS

Workshop Pag Workshops UrbanCraftFactory

Op zoek naar een leuke, creatieve en inspirerende workshop?

Urban Craft Factory wil haar inspiratie en creativiteit graag met jou delen! Wij organiseren gezellige, creatieve en inspirerende workshops.
Tijdens de workshops maken wij gebruik van materialen uit de webshop van Trixx Creatief. Wil je bijvoorbeeld krijtverf, Décopatch of andere technieken uitproberen? Of gewoon een gezellig creatief en inspirerend momentje beleven? Bekijk dan het workshop aanbod en meld je aan! Je gaat altijd naar huis met een mooie, eigen creatie. De prijzen van de workshops zijn inclusief materiaal en gereedschap, tenzij anders vermeld. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Zelf een creatief (kinder)feestje thuis organiseren?
Kijk dan eens in de Shop bij DIY & WORKSHOP PAKKETTEN, daar vind je leuke pakketten om zelf een workshop thuis te organiseren.

Workshops op maat voor speciale gelegenheden, groepen of bedrijven

Wil je liever individueel, met z’n tweeën, met een groep of met een bedrijf een workshop volgen? Ook dat is bij ons mogelijk. Speciale workshops of trainingen kunnen op maat worden samengesteld. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en van wat je wilt workshoppen. Wij organiseren ook workshops op locatie voor bedrijven. In overleg stellen wij een workshop samen, geschikt voor het aantal deelnemers. Dit is mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Neem contact met ons op en wij denken creatief met je mee om een passende workshop te creëren!

CraftClub workshop 01

The Craft Club

Heb jij dat ook… Dat je heel graag iets creatiefs wilt doen, maar je gunt jezelf geen tijd? Dan is The Craft Club misschien iets voor jou!
Elke laatste donderdag van de maand kan je ‘s avonds, vanaf 19:00 uur aanschuiven bij The Craft Club en ga je heerlijk relaxed aan de creatieve slag! Je mag de hele avond gebruik maken van alle materialen, die in de Urban Craft Factory aanwezig zijn; Décopatch papier, Urban Craft Colors Krijtverf, Metallic verf, lintjes, kraaltjes, Foam Clay etc. We sluiten de avond rond ongeveer 22:00 uur af. Bel of mail even als je erbij wilt zijn!

Check de workshop agenda!   AFWIJKENDE DAG/TIJDSTIP IN DE MAANDEN MEI EN JUNI. 

Kosten: € 15,00 per persoon voor gebruik van het materiaal, inclusief koffie/thee en iets lekkers.
Het voorwerp dat je wilt gaan decoreren mag je zelf meenemen of je kunt dit bij ons kopen. 

Wil je zelf een workshop organiseren?

Geef jezelf workshops en ben je op zoek naar een locatie? Neem dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Workshop Koe Pimpen 01 Decopatch Pinksteren

Workshop:  Pimp een Koe

Heb jij ook geen zin om de 2e Pinksterdag door te brengen op de meubelboulevard of in het tuincentrum?
Kom dan gezellig een koe pimpen!

Deze papier-maché koe is maar liefst 40 cm groot en gaan we versieren met Décopatch papier. Ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet super creatief te zijn, inspiratie komt vanzelf. Gewoon lekker genieten in een relaxte sfeer met koffie/thee en uiteraard wat lekkers.  Aan het eind van de middag ga je vol trots naar huis met een eigen gepimpte koe!

Bel of mail met ons om je aan te melden. 

Data:

Maandag    10 juni    13:00 – 16:00 uur

Prijs:

€ 25,00 per persoon

The Craft Club

Bij The Craft Club werk je zelfstandig aan een eigen project. Je mag de hele avond gebruik maken van alle materialen, die in de Urban Craft Factory aanwezig zijn; Décopatch papier, Urban Craft Colors Krijtverf, Metallic verf, lintjes, kraaltjes, Foam Clay etc. 

Neem een eigen voorwerp mee dat je wilt opknappen of wilt pimpen.
Heb je zelf niets te pimpen, of wil je graag een item uit de webshop van Trixx Creatief bewerken? Dan kan je dit ook in de Factory kopen op de avond zelf.

Bel of mail als je erbij wilt zijn!

Data:

Donderdag 30 mei    14:00 – 17:00 uur

In juni een weekje eerder i.v.m. vakantie:
Donderdag 20 juni    19:00 – 22:00 uur

Prijs:

€ 15,00 per persoon

Exclusief
te decoreren voorwerp