WORKSHOPS

Urban Craft Factory en Trixx Creatief Entree 01

Op zoek naar een leuke, creatieve en inspirerende workshop?

Urban Craft Factory wil haar inspiratie en creativiteit graag met jou delen! Wij organiseren gezellige, creatieve en inspirerende workshops.
Tijdens de workshops maken wij gebruik van materialen uit de webshop van Trixx Creatief. Wil je bijvoorbeeld krijtverf, Décopatch of andere technieken uitproberen? Of gewoon een gezellig creatief en inspirerend momentje beleven? Bekijk dan het workshop aanbod en meld je aan! Je gaat altijd naar huis met een mooie, eigen creatie. De prijzen van de workshops zijn inclusief materiaal en gereedschap, tenzij anders vermeld. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Zelf een creatief (kinder)feestje thuis organiseren?
Kijk dan eens in de Shop bij DIY & WORKSHOP PAKKETTEN, daar vind je leuke pakketten om zelf een workshop thuis te organiseren.

Workshops op maat voor speciale gelegenheden, groepen of bedrijven

Wil je liever individueel, met z’n tweeën, met een groep of met een bedrijf een workshop volgen? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij organiseren speciale workshops in het atelier van Urban Craft Factory in Hoofddorp, maar ook op locatie.

Speciale workshops worden in overleg op maat samengesteld aan de hand van het aantal personen, een budget of bijzondere gelegenheden/wensen.
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en van wat je wilt workshoppen.

Dus heb je iets te vieren en wil je een leuke workshop in het atelier, bij jou thuis of op het werk organiseren? Neem vrijblijvend contact met op en wij denken creatief met je mee om een passende workshop samen te stellen!

The Craft Club hobbyclub Koe Pimpen